Samenwerking met Stichting Bretels

Bretels Specialist is een samenwerking aangegaan met Stichting Bretels. Deze stichting zet zich in voor jonge gezinnen die een ouder hebben verloren of gaan verliezen. In januari 2016 is deze stichting opgezet door drie zussen. Els, de moeder van deze zussen, is in 2004 overleden. Zij is de inspiratiebron voor het oprichten van deze stichting.

De drie zussen willen graag gezinnen ondersteunen die in een soortgelijke situatie zitten. Daarom organiseert Stichting Bretels iedere maand een activiteit voor deze gebroken gezinnen. Dit doen de zussen niet alleen, maar samen met 15 frequent getrainde vrijwilligers. Voor kinderen en jongeren organiseren zij Bretels Bondgenoten en voor volwassen Bretels Bijeen. Ieder gezin is uniek en daarom biedt de stichting ook individuele hulp, zoals assistentie bij de financiën of het bieden van een luisterend oor.

Wij, als Bretels Specialist, zijn enthousiast geworden over wat deze stichting doet. Naast de naam, die een bindende factor vormt, is Bretels Specialist ook heel enthousiast over de missie van Stichting Bretels. De zussen en de vrijwilligers zetten zich volledig in om zowel jong als oud te helpen waar dit kan. Bovendien willen wij graag de stichting helpen hun doel te behalen en daarmee ons steentje bijdragen.

Wilt u deze stichting steunen? Met de code ‘stichtingbretels1’ gaat €1,- van uw bestelling naar dit goede doel en helpt u Stichting Bretels jonge gezinnen houvast te bieden.

Afbeeldingsresultaat voor stichting bretels

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *