Nieuwe productlijn ‘Moretti’ bretels

Moretti bretels met strik cover
Bretelsspecialist.nl gaat vanaf februari 2019 de nieuwe Moretti bretels verkopen. Deze nieuwe lijn bretels verbreden het aanbod van Bretelsspecialist.nl aanzienlijk. Graag vertellen we jullie alvast wat meer over deze handgemaakte bretels. Moretti bretels worden aangeboden in drie verschillende lengtematen. De drie verschillende maten zorgen ervoor dat de bretels toegankelijk zijn voor iedere leeftijd en geslacht. De bretels hebben een subtiele en dunne breedte van 25 mm. Dit maakt de bretels ook geschikt voor vrouwelijke dragers.

Kenmerkend voor de Moretti bretels

Tekenend voor de Moretti bretels is de zwarte lederen afwerking bij de clips. Dit detail geeft de bretels een chique look en stoere uitstraling. De stevige clips bieden comfort en voorkomen dat de bretels snel losschieten. Alle Moretti bretels hebben een Y-vorm. Deze bretel bevestig je aan de voorkant van je broek met twee clips en aan de achterzijde. Bij iedere bretel is tegen een scherpe meerprijs een bijpassende strik te bestellen. Deze strik is los verkrijgbaar tegen een prijs van 8,95 euro. Als je deze bretel bestelt in combinatie met een strik bespaar je 5,95 euro.

11 verschillende kleuren

De Moretti bretels worden aangeboden in 11 verschillende kleuren. Dit prachtige kleurenpalet is met uiterste zorg samengesteld. Zo is er voor ieder wat wils. De verschillende kleuren bretels zijn vernoemd naar Italiaanse steden. De kleuren leiden terug naar de geschiedenis van de stad of dat wat kenmerkend is voor de stad. Van Torino (Turijn) tot Napoli en van Roma tot Siena. De kinder bretels zijn herkenbaar omdat de afkorting Jr. (junior) zich achter de naam van de Moretti bevindt.

3 verschillende maten

De bretel is te verkrijgen in de lengtes: 120, 100 en 65 cm. De lengte van 120 cm is geschikte voor iedere volwassene. De bijbehorende strik is eenvoudig te verstellen naar de omtrek van jouw nek. De 100 cm is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Voor kinderen ouder dan 15 jaar raden wij de 120 cm aan. De 65 cm bretels is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Mocht je twijfelen welke maat juist is voor jouw kind, raadpleeg dan op elke productpagina onze maattabel of neem snel en eenvoudig contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat.

Vader-zoon combinatie

De verschillende lengtes maken het eenvoudig om een stoere vader-zoon combinatie te vormen. De kleurverschillen zijn minimaal wanneer je dezelfde Moretti bretels bestelt. Zo gaan zowel vader als zoon, stijlvol en verzorgd naar een feestje. Wanneer je een kinder en volwassen Moretti bretels met strik bestelt, bieden wij jou 3 euro korting. Oftewel de strik krijg je van ons cadeau. Gebruik hiervoor de code: VZMor3

Gelegenheden

De stoere Moretti bretels zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Tijdens een diner met vrienden of als finishing-touch van jouw casual outfit. Ook mogen bretels niet ontbreken op feestelijke gelegenheden als bruiloften, gala’s en jubilea. Een ding is zeker, met Moretti bretels steel jij de show! Waar wacht je nog op?

Personalisatie mogelijkheden

Voor de zakelijke klanten of grote groepen die gepersonaliseerde bretels wensen komt Bretelsspecialist.nl met de oplossing. Wij werken graag mee om samen jouw unieke bretels te maken. Onze stitch oplossing maakt het mogelijk om een bedrijfsnaam of logo op de bretels te laten borduren. Op dit moment werken wij hard aan de software om dit in de toekomst beter zichtbaar te maken voor onze klanten. Omdat de service wel al beschikbaar is, kun je jouw wensen en verlangens sturen naar wijnand@bretelsspecialist.nl. Samen met hem kun je de mogelijkheden bespreken. Natuurlijk ontvang je voordat je akkoord moet geven eerst een sample. Voor grotere afnames kun je altijd een offerte aanvraag doen via bovenstaand e-mailadres.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *