Bretels met strik combineren voor het perfecte plaatje!

Bretels mode 2019

Bretelsspecialist.nl is ontstaan vanuit het probleem dat je nergens bretels in combinatie met een strik kon verkrijgen. Wijnand en Bart besloten om dit zelf aan te gaan bieden en zo geschiedde.

Tegenwoordig heb je talloze events waar een bretel met een strik niet mag ontbreken. Denk aan een bruiloft, gala of een kerstfeest. Belangrijk is dan wel dat de strik een passende kleur heeft bij de bretel. De bretels specialist maakt dit nu mogelijk. Kijk gerust op onze Match & Fit pagina om de perfecte combinatie te vinden of bezoek onze strikken en bretel pagina om zelf de ultieme combinatie te creëren.

Vlinderdassen kan je gemakkelijk combineren met effen bretels, leren bretels of gestreepte bretels. Mocht je er niet helemaal uit komen, neem dan gerust contact met ons op voor advies of laat je verder inspireren door alle schitterende plaatjes op bijvoorbeeld Pinterest.

Ook bij kinderen kan de bretels met strik combinatie zorgen voor schitterende plaatjes. Én wanneer je papa en zoon dezelfde bretels met strik laat dragen zorg je gegarandeerd voor verliefde blikken.

Moretti bretels bordeaux met strik
Moretti bretels donkerblauw met strik
Moretti bretels lichtgrijs met strik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *