Bretels mode 2020

Bretels kopen

Bretels mode 2020

We updaten je over de huidige bretels mode en trends van 2020. Dit wordt mede bepaald door influencers, bloggers en merken. Wij geven jou onze inzichten, die zijn bepaald door de merken en mensen om ons heen, maar ook door de meest verkochte bretels en accessoires in onze bretelswinkel.

Kleuren bretels

Moretti Bretels Milano

Er zijn tegenwoordig tal van verschillende kleuren bretels beschikbaar. Het leuke is dat de bretels steeds opvallender mogen. Zo hebben wij gemerkt dat de verkoop van felle kleuren significant zijn gestegen in vergelijking met het vorige jaar. Ook op sociale media is de opvallende bretel steeds meer te herkennen. Deze bretels worden niet alleen op feestjes, zoals bruiloften, gedragen; je ziet ze ook steeds meer onder de jasjes én zelfs zonder jasje op het werk of in mensen hun vrije tijd.

Vorm van de bretels

Moretti bretels blauw rood

Naast de kleur, is ook de vorm van de bretel een belangrijk aspect. Ook in 2019 zie je nog steeds dat de Y-vorm het wint van de X-vorm bretels. De y-vorm bretels hebben in totaal 3 lussen, waarvan 2 aan de voorkant en 1 aan de achterkant worden bevestigd.

Daarnaast is op te merken dat de dunnere bretels van 25mm in populariteit winnen. Deze smalle bretels zijn subtiel, maar nog steeds heel stevig. Je ziet deze bretels vaak op bruiloften en gala’s onder jasjes of bij horeca personeel.

Zwarte bretels de absolute winnaar

De zwarte bretels zijn onmiskenbaar de populairste kleur onder de broekdragers. Deze neutrale kleur is overal mee te combineren en staat ontzettend goed op een wit overhemd. Daarnaast is het de makkelijkste kleur bretel om te combineren bij een zwart pak. Ook zie je deze kleur vaak bij marineblauwe pakken met zwarte schoenen.

Kinderbretels

Kinderbretels

Tot slot is ook de vraag naar kinderbretels sterk toegenomen. Vooral de kinderbretels met strik zijn bijzonder populair in de zomermaanden. We kunnen voorzichtig concluderen dat dit in verband staat met het bruiloftenseizoen. Heb jij binnenkort ook een bruiloft? Pimp de outfit van je kinderen met leuke bretels en een eventuele vlinderdas.

Nu je op de hoogte bent van de bretels mode 2020, vind je in het assortiment van bretelsspecialist.nl meer dan 100 verschillende bretels van verschillende merken. Maak je keuze uit onze heren bretels of dames bretels. Op zoek naar bretels voor je kind(eren)? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment.

Bekijk alle bretels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *